Hoe ga ik te werk?

In 7 stappen van kennismaking tot een awesome product

Koffie!

Beetje suiker, geen melk. En voor 10 uur ’s ochtends graag een extra grote bak. We maken kennis, jij vertelt over jouw bedrijf, wat je precies wilt hebben en wat je mooi vindt. Ik leg uit wat er allemaal mogelijk is en wat ik voor je kan doen.

howorb

Offerte

Ik zet op een rijtje wat we hebben besproken en hang daar een prijskaartje aan. Heb je vragen over hoe het werkt of wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen? Dit is hét moment om ze te stellen. Als de offerte akkoord is, dan ga ik aan de slag.

howorb

Design

Op basis van de input die jij aanlevert, maak ik een ‘plat’ websitedesign in Photoshop. Wil jij graag gele letters op een knalrode achtergrond? Dat raad ik helaas af. Maar andere aanpassingen in het design zijn nu nog gemakkelijk te verwerken.

howorb

Code

Het nerdy werk begint! Ik zet het design om in CSS, HTML, Javascript en andere code die samen een werkende website vormt. Je kunt alles volgen via een speciale development omgeving, zodat je huidige website kan blijven draaien.

howorb

Print

Laat je het drukwerk ook door Tatof regelen? Dan stuur ik het ontwerp voor de visitekaartjes, enveloppen en/of flyers naar je toe om goed te keuren. Daarna gaat het naar de drukker en krijg je vanzelf alles aan de deur bezorgd.

howorb

Finishing touch

Tijd om de puntjes op de i te zetten! Een afbeelding die nog iets anders moet, ergens een zin inkorten, de juiste contactgegevens toevoegen, dat soort dingen. Jij loopt de website nog eens van top tot teen na en daarna kan hij live.

howorb

Awesome product

Je nieuwe website is in de lucht, gefeliciteerd! Daar kun je weer een hele tijd mee vooruit. Wil je een keer iets aangepast hebben? Of drukwerk bijbestellen? Dan neem je gewoon contact met mij op en ik regel het voor je. Simpel.

howorb
Wie is tatof? Direct beginnen
nlen

What is your color?