Wie of wat is
Tatof eigenlijk?

Hoi, leuk je te leren kennen!

Ik ben Tatof

Dat grote blije hoofd is van mij, Jesse Bakker. Ook wel de mastermind achter Tatof genoemd. Ik help al ruim 10 jaar organisaties zoals die van jou met hun website en drukwerk. Vol energie, creativiteit en een snufje perfectionisme doe ik waar ik goed in ben en wat ik het allerleukst vind: design, code en branding.

Heb je daarnaast ook een tekstschrijver nodig die de puntjes op de i zet, of een SEO specialist die jouw Google ranking een boost geeft? Dan breng ik je graag in contact met de mensen uit het netwerk van Tatof. Collega-vakidioten die vaak samenwerken en precies weten wat ze aan elkaar hebben – en jij dus ook!

Waarom met Tatof in zee gaan?

Je kunt beter vragen waarom niet! Hier kun je er zeker van zijn dat alles is ondergebracht bij mensen die passie hebben voor hun vak. Niemand wil een nummertje zijn, daarom noemen we elkaar gewoon bij de voornaam en krijg je altijd snel en eerlijk antwoord op vragen. Ik zet met plezier een stap extra om jouw bedrijf te laten opvallen.

Gemotiveerde druktemaker
met baard

Als ik tegen een uur of 9 ’s ochtends goed op gang ben gekomen, heb ik een duidelijke missie; minder saaiheid op het web. Een echte Tatof website valt dan ook op door de kleuren, bewegingen en een subtiele knipoog voor de oplettende bezoeker.

Wat er zoal uit mijn vingers komt als ik mijn creativiteit de vrije loop laat, zijn de posters en andere kunstwerken die je vindt op hellojesse.nl. En als je dan toch aan het klikken bent, like dan meteen even de Facebookpagina van Tatof. Kleine moeite, Jesse blij, jij altijd op de hoogte van nieuwe awesome projecten!

Jesse SVG
nlen

What is your color?